afstandsbediening KP300 Zoom

KP300 Afstandsbediening

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De KP300 is een universele bedieningsunit dat uw elektrische projectiescherm kan aansturen via RF, IR, line-IR, 12-volt trigger en via de buttons. Met de complete KP300 set (ontvanger (KP200) en zender KP100)) kunt u ieder willekeurig elektrisch projectiescherm voorzien van deze mogelijkheden.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Wij garanderen

Snelle levering, veilig betalen probleemloos retourneren, goed advies

Waarom zulke lage prijzen?

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 239,00

voor € 159,00

Je bespaart: 33%!

Productbeschrijving

Details

RF Afstandsbediening


De draadlose afstandsbediening maakt gebruik van RF (radiofrequentie op 433,92 Mhz) en kan het signaal tot ongeveer 20 meter overbrengen. RF signalen gaan door muren en plafonds heen, dus de controller hoeft niet in het zicht geplaatst te worden.

Infrarood


In de controller is een infrarood-oogje verwerkt. Hierdoor kan de controller gekoppeld worden aan andere IR afstandsbedieningen, zoals bijvoorbeeld de Philips Pronto of de Logitech Harmony serie.

Line-IR 


Geintegreerde systemen zoals Crestron sturen signalen via het Line-IR systeem en de KP300 heeft daar de juiste aansluitingen voor. Voor meer informatie, zie de handleiding.

Trigger


Op veel projectoren is een 12-volt trigger output aanwezig. Als dat aangesloten wordt op de KP300, dan zal het scherm automatisch zakken als de projector aangezet wordt, en oprollen als de projector uit gaat.

Kabelmanagement


De achterkant van de controller heeft op diverse plekken voorgeprepareerde openingen zitten. Afhankelijk van uw montage-situatie kunt u de juiste openingen eruit breken en de kabels op de juiste plek laten lopen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: KP300 Afstandsbediening

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Levering

Product Specificaties

Specificaties KP300