Elektrische projectieschermen

 1. crown elektrisch projectiescherm

  Elektrische projectieschermen (Crown Serie)

  3 beoordeling(en)
  • Elektrisch projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Probleemloos te monteren aan de muur en plafond;
  • Inclusief RF / IR / Trigger bediening.

  Specificaties

  Specs elektrisch projectiescherm

  Al vanaf € 499,00

  Niet in voorraad

 2. Tab Tension Projectiescherm

  Elektrische spanschermen (Tabtensioned Serie)

  5 beoordeling(en)
  • Elektrisch projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Inclusief IR / RF / 12v Trigger bediening;
  • Eenvoudig te installeren;
  • Perfect en strak beeld.

  Specificaties

  Specs tab tensioned

  Al vanaf € 899,00

Elektrische projectieschermen

Wanneer u op zoek bent naar een elektrisch projectiescherm voor op kantoor of simpelweg bij u thuis, ben je bij Kingpin Screens aan het juiste adres. We beschikken over meerdere series met elektrische projectieschermen van topkwaliteit. Alle elektrische projectieschermen zijn standaard voorzien van een afstandsbediening en er zijn tal van aansluitopties mogelijk. De elektrische series die u terug kunt vinden bij Kingpin Screens zijn de Crown en de Tab Tension serie.

‘Crown’ elektrische projectieschermen

Dit elektrische projectiescherm is verkrijgbaar in verschillende beeldformaten en afmetingen. Zo is het scherm te verkrijgen in de beeldformaten 4:3 en 16:9 en varieert de breedte tussen 150 en 270 cm. Deze schermen zijn probleemloos te monteren tegen het plafond of tegen de muur. De afstandsbediening (de RF / IR / Trigger) zit hier standaard bijgesloten. Kortom: Een prachtig projectiescherm voor op kantoor of voor bij u thuis!

‘Tab Tension’ elektrische projectieschermen

De elektrische projectieschermen uit deze serie zijn verkrijgbaar in 1 beeldformaat en in verschillende afmetingen. Het elektrische scherm is beschikbaar in het beeldformaat 16:9 en de breedte varieert van 230 tot maar liefst 320 centimeter. De schermen zijn zonder problemen te monteren aan de muur en voorzien van een RF / IR / Trigger bediening. Kortom: Een professioneel projectiescherm, ideaal als thuisbioscoop, voor op kantoor of de directiekamer.

Afstandsbediening en aansluitingen.

Bij de elektrische projectieschermen van Kingpin Screens zit al standaard een afstandsbediening bijgesloten. Er zijn dan ook tal van aansluitingen mogelijk. Zo is het onder andere mogelijk om:

 • Het projectiescherm automatisch naar beneden te laten rollen wanneer u de beamer inschakeld;
 • Het projectiescherm volkomen los van de beamer te bedienen;
 • Het scherm draadloos te bedienen met behulp van de KP500.

Er zijn tal van opties mogelijk, een volledig overzicht van aansluitingen voor de elektrische projectieschermen kunt u vinden in onze brochure. Die kunt u aanvragen via onze webshop.

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Bij Kingpin Screens kunt u profiteren van zeer gunstige en korte levertijden. Wanneer een elektrisch projectiescherm bij ons op voorraad is dan geld de regel ‘voor 15:00 uur besteld = de volgende dag in huis’. Tevens is de verzending op onze elektrische projectieschermen gratis, dus u betaalt geen verzendkosten. Verder kunt u ook profiteren van onze lange garantietermijn, deze duurt namelijk 2 jaar.