Handmatige projectieschermen

 1. Tripod projectiescherm

  Driepoot projectieschermen

  1 beoordeling(en)
  • Projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Makkelijk mee te nemen naar een gewenste locatie;
  • Snel opzetten en compact op te bergen.

  Specificaties

  Specs tripod screen

  Al vanaf € 189,00

 2. Handbediende projectieschermen (Lite Serie)

  Handbediende projectieschermen (Lite Serie)

  1 beoordeling(en)
  • Projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Probleemloos te monteren aan de muur;
  • Zeer eenvoudig te installeren.

  Specificaties

  Specs Handmatig projectiescherm

  Al vanaf € 199,00

 3. Pullup projectiescherm

  Mobiele projectieschermen

  1 beoordeling(en)
  • Compact projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Stevige casing en solide constructie;
  • Eenvoudig en handig te vervoeren.

  Specificaties

  Specs pullup screen

  Al vanaf € 499,00

Handmatig projectiescherm

Als u op zoek bent naar een handmatig projectiescherm, dan bent u aan het juiste adres bij Kingpin Screens. We beschikken over diverse series met handbediende projectieschermen, zowel mobiele als vaste schermen. Deze schermen zijn prima in te zetten voor op kantoor, op locatie of gewoon bij u thuis. De series die te verkrijgen zijn bij Kingpin Screens zijn: Lite Manual, Pull-up, Tripod en Velvet Frame schermen. Voor elke gelegenheid en locatie is er een handbediend projectiescherm in gebruik te nemen.

Voordelen van een handmatig projectiescherm

De reden waarvoor mensen voor een handbediend projectiescherm kiesen is vaak de prijs. Handbediende projectieschermen zijn namelijk een stuk voordeliger geprijsd dan bijvoorbeeld elektrische projectieschermen. De prijs voor handmatige projectieschermen begint zo rond de honderd Euro voor de goedkoopste uitvoering. Tevens zijn alle handbediende projectieschermen eenvoudig te monteren en te installeren, dit kan door één persoon gedaan worden.

Mobiele handmatige projectieschermen

In onze webshop zijn tal van mobiele (en handmatige) projectieschermen te verkrijgen. Een mobiel handbediend projectiescherm neemt u het scherm overal mee naar toe. Prima te gebruiken op een beurs bij een stand of wanneer u een presentatie moet geven op een locatie waar geen scherm aanwezig is. Het projectiescherm is eenvoudig te vervoeren en eenmaal op locatie is het handbediende projectiescherm zo opgezet. Bij Kingpin Screens heeft u de keuze uit driepoot projectieschermen en Pull-up projectieschermen.

Vaste handmatige projectieschermen

Naast de mobiele projectieschermen beschikken we over een ruime voorraad met vaste handbediende projectieschermen. Deze schermen zijn een stuk aantrekkelijker geprijsd dan de elektrische projectieschermen. De handbediende schermen kunnen gebruikt worden voor op kantoor of bij u thuis. Deze schermen zijn verkrijgbaar in verschillende beeldformaten en afmetingen. Een ander groot voordeel is de eenvoudige installatie van deze schermen, een handbediend projectiescherm kan namelijk door slechts één persoon gemonteerd worden. Bij Kingpin Screens kunt u kiezen uit de volgende vaste projectieschermen: De Lite Manual en Velvet Frame serie.

Voor 15:00 besteld = de volgende dag in huis

Bij Kingpin Screens kunt u profiteren van zeer gunstige en snelle levertijden. Wanneer een handbediend projectiescherm bij ons op voorraad is dan geld de regel ‘voor 15:00 uur besteld = de volgende dag in huis’. Tevens is de verzending op onze handbediende beamerschermen gratis, dus u betaalt geen verzendkosten. Verder kunt u ook profiteren van onze lange garantietermijn, deze duurt namelijk 2 jaar.