Inbouw projectieschermen

Inbouw projectieschermen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Inbouw projectieschermen

Wanneer u op zoek bent naar een inbouw projectiescherm voor op kantoor of mogelijk bij u thuis, dan bent u bij Kingpin Screens aan het juiste adres. Alle inbouw projectieschermen zijn standaard voorzien van een afstandsbediening en er zijn tal van aansluitopties mogelijk. Heeft u interesse in één van onze inbouw projectieschermen, neem dan gerust contact op met onze sales afdeling voor de diverse mogelijkheden via sales@kingpinscreens.nl

Afstandsbediening en aansluitingen.

Bij de elektrische projectieschermen van Kingpin Screens zit al standaard een afstandsbediening bijgesloten. Er zijn dan ook tal van aansluitingen mogelijk. Zo is het onder andere mogelijk om:

  • Het projectiescherm automatisch naar beneden te laten rollen wanneer u de beamer inschakeld;
  • Het projectiescherm volkomen los van de beamer te bedienen;
  • Het scherm draadloos te bedienen met behulp van de KP500.

Er zijn tal van opties mogelijk, een volledig overzicht van aansluitingen voor de elektrische projectieschermen kunt u vinden in onze brochure. Die kunt u aanvragen via onze webshop.

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Bij Kingpin Screens kunt u profiteren van zeer gunstige en korte levertijden. Wanneer een elektrisch projectiescherm bij ons op voorraad is dan geld de regel ‘voor 15:00 uur besteld = de volgende dag in huis’. Tevens is de verzending op onze elektrische projectieschermen gratis, dus u betaalt geen verzendkosten. Verder kunt u ook profiteren van onze lange garantietermijn, deze duurt namelijk 2 jaar.