Mobiele projectieschermen

 1. Tripod projectiescherm

  Driepoot projectieschermen

  1 beoordeling(en)
  • Projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Makkelijk mee te nemen naar een gewenste locatie;
  • Snel opzetten en compact op te bergen.

  Specificaties

  Specs tripod screen

  Al vanaf € 189,00

 2. Pullup projectiescherm

  Mobiele projectieschermen

  1 beoordeling(en)
  • Compact projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Stevige casing en solide constructie;
  • Eenvoudig en handig te vervoeren.

  Specificaties

  Specs pullup screen

  Al vanaf € 499,00

Mobiele projectieschermen

Wanneer u op zoek bent naar een mobiel projectiescherm, bent u bij Kingpin Screens aan het juiste adres. In onze webshop kunt u tal van mobiele projectieschermen vinden die u in gebruik kunt nemen. Deze kunnen gebruikt worden voor presentaties op locatie, beurzen en uiteraard locaties waar geen scherm aanwezig is. Het grootste voordeel van deze schermen is dat ze zeer eenvoudig te vervoeren zijn. U kunt het scherm eenvoudig meenemen met de auto of met het openbaar vervoer, vervolgens kunt u het scherm op locatie snel en probleemloos opzetten.

Gunstige prijzen voor mobiele projectieschermen

Een ander groot voordeel van de mobiele projectieschermen is dat de prijs relatief een stuk lager ligt dan de vaste en elektrische projectieschermen. Daarnaast is het mogelijk om het mobiel projectiescherm overal op te zetten, eenvoudig te verplaatsen en snel weer op te bergen. De Tripod projectieschermen zijn het aantrekkelijkst geprijsd van alle mobiele projectieschermen, maar deze zijn slechts beschikbaar in een 1:1 beeldformaat. De Pull Up schermen hebben een iets hogere prijsklasse, maar zien er wel een stuk professioneler uit. Verder zijn deze schermen in meerdere beeldformaten te verkrijgen, namelijk in 4:3 en 16:9.

Tripod Projectiescherm

Een Tripod Projectiescherm is het ideale scherm voor mensen die op diverse locaties presentaties moeten geven. Het is een compact en draagbaar scherm voorzien van een stevig statief. Dit projectiescherm is eenvoudig op te zetten op vrijwel iedere locatie én is in hoogte verstelbaar. Een prima oplossing voor de reizende vertegenwoordiger! Het is ook mogelijk om het scherm thuis te gebruiken voor een goede filmervaring.

Pull Up Screen

Een Pull Up projectiescherm is handig in gebruik voor mensen die op verschillende plaatsen een presentatie moeten houden. Het scherm is draagbaar en compact met en robuuste constructie, speciaal gemaakt om schade aan het scherm te voorkomen. Binnen enkele seconden is het scherm klaar voor gebruik en binnen enkele seconden is het scherm ook weer ingeklapt. Een handige oplossing wanneer er geen scherm aan de muur gehangen kan worden. Kortom: een ideaal projectiescherm voor de reizende zakenman.