Projectiescherm kopen

Wanneer u een projectiescherm kopen wilt, bent u aan het juiste adres bij Kingpin Screens. We beschikken over een webshop met een breed assortiment met verschillende projectieschermen, ophangbeugels en afstandsbedieningen. Zo kunt u in de webshop een projectiescherm kopen dat eenvoudig te vervoeren is of automatisch uitrolt wanneer u de beamer aanzet. Maar we beschikken ook over 2 series met elektrische projectieschermen en schermen speciaal voor filmliefhebbers. Kortom: Als u een projectiescherm kopen wilt zit u goed bij Kingpin Screens.

Projectiescherm kantoor

Projectiescherm mobiel

Projectiescherm voor thuis

 

Projectieschermen voor op kantoor

Als u een projectiescherm kopen wilt voor op kantoor, dan kunt u kiezen uit elektrische en handbediende projectieschermen. Meestal wilt u voor de spreekkamer of directiekamer een elektrisch projectiescherm kopen. Deze zien er strakker en stijlvoller uit en zijn te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze schermen stralen professionaliteit uit wanneer u een klant in uw spreek- of directiekamer wilt ontvangen. Voor elke kantoorruimte kunt u bij Kingpin Screens een projectiescherm kopen.

Projectieschermen voor mobiel gebruik

Wanneer u een projectiescherm kopen wilt om te gebruiken op diverse locaties, dan kunt u kiezen voor een mobiel en handbediend projectiescherm. Met deze schermen kunt u het hele land doorreizen en de presentaties geven op elke gewenste locatie. Het scherm is eenvoudig te vervoeren met de auto of in het openbaar vervoer. Binnen enkele seconden is het scherm uitgeklapt en kunt u aan de slag met uw presentatie of vertoning. U kunt kiezen uit de Tripod en Pull Up projectieschermen. Wanneer u deze projectieschermen kopen wilt, betaalt u een lagere prijs dan bij de vaste en elektrische projectieschermen.

Projectieschermen die u thuis kunt gebruiken

Niet alleen voor kantoor of zakenmensen zijn onze projectieschermen geschikt, maar als u een projectiescherm kopen wilt voor thuisgebruik dan is dat ook mogelijk. Creëer de ultieme bioscoopervaring thuis met een van onze projectieschermen. U heeft de keuze uit elektrische en vaste projectieschermen, we hebben een groot aantal schermen beschikbaar voor de verkoop die prima geplaatst kunnen worden in uw woonkamer. Een mobiel projectiescherm kan ook thuis gebruikt worden, maar is een beetje omslachtig. Voor de beste film en bioscoopervaring kunt u de Tab Tension, Velvet Frame en Crown Electric series gebruiken.