Projection screen

Bent u aan het kijken voor een prachtig projection screen voor de spreekkamer bij u op kantoor? Of simpelweg om uw thuisbioscoop in te kunnen richten? Wat de achterliggende reden ook is, voor een professioneel projection screen bent u aan het juiste adres bij Kingpin Screens. Wij hebben namelijk een webwinkel met een breed scala aan projection screens. De projection screens hebben we in verschillende soorten, uitvoeringen en afmetingen. Zo zit er verschil tussen de handmatige, mobiele en elektrische projection screens. Maar ook zit er verschil tussen de beeldformaten en beeldverhoudingen (4:3 en 16:9). Voor elke locatie en gelegenheid hebben wij een passend projection screen tegen een aantrekkelijke prijs. Accessoires en benodigdheden kunt u tevens ook gewoon terugvinden in onze webshop.

Projector Scherm Elektrisch

Projector Scherm Handmatig

Projector Scherm Mobiel

 

Electric projection screen

Dit is het type projection screen dat ideaal is voor op kantoor of voor uw thuisbioscoop. Alles werkt volledig elektrisch en is te bedienen via een afstandsbediening. Deze afstandsbediening wordt trouwens standaard meegeleverd wanneer u een elektrisch projection screen besteld. Er zijn verschillende series beschikbaar, namelijk de Crown, Tab Tension en Ellips serie. Alledrie de series bevatten projection screens van topkwaliteit die u in elke situatie gebruiken kunt. Elke serie heeft weer z’n eigen beeldverhoudingen en afmetingen. Welk formaat u ook zoekt, bij Kingpin Screens zit u in ieder geval goed.

Handbediend projection screen

U kunt er ook voor kiezen om een handmatig projection screen te gebruiken. Dit scherm is helaas niet elektrisch en niet te bedienen met een afstandsbediening, alles moet dus gewoon handmatig worden bediend. Het voordeel van deze schermen is dat ze zeer voordelig geprijsd zijn, zeker ten opzichte van elektrische projection screens. Dit type scherm is te verkrijgen in een vaste en mobiele variant. Beide varianten beschikken weer over verschillende beeldformaten en afmetingen. Deze zijn te verkrijgen vanaf 150 centimeter tot lengtes van boven de 3 meter.

Mobile projection screen

Wanneer u regelmatig op reis bent en op verschillende locaties een presentatie geven moet, dan is een mobiel projection screen wellicht een prima oplossing. Deze zijn makkelijk te vervoeren met de auto of eventueel met de trein en binnen een handomdraai staan ze klaar voor gebruik. Zeker bij voorlichtingen of presentaties is het altijd handig om in het bezit te zijn van een mobiel projection screen. In de webshop van Kingpin Screen kunt u kiezen uit twee series, namelijk de tripod serie en de pull-up serie. Beide series hebben elk z’n voordelen.