Projector scherm

Bent u op zoek naar een projector scherm voor een thuisbioscoop of voor in de spreekkamer van uw kantoor. Of bent u zoekende naar een projector scherm dat u overal mee naartoe kunt nemen? Hoe dan ook, voor elk type projector scherm bent u aan het juiste adres bij Kingpin Screens. We beschikken over een breed assortiment met verschillende projector schermen. Voor elke situatie en iedere gelegenheid kunt u via onze webshop een aansluitend projector scherm aanschaffen. Wanneer u op zoek bent naar aanvullende randapparatuur, zoals beamerbeugels en afstandsbedieningen, kunt u deze ook terugvinden in onze webwinkel. Simpel gezegd: Kingpin Screens is uw specialist voor een prachtig projector scherm en overige accessoires.

Projector Scherm Elektrisch

Projector Scherm Handmatig

Projector Scherm Mobiel

 

Elektrisch projector scherm

In de webwinkel van Kingpin Screens kunt u 3 verschillende series vinden met elektrische projector schermen. Deze series, genaamd de Crown, Ellipse en Tab Tension serie, beschikken over tal van beeldformaten en afmetingen. Alle schermen uit deze series zijn prima in te zetten bij u op kantoor of in uw woonkamer als thuisbioscoop. Elk elektrisch projector scherm is tevens voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Projectorscherm met handmatige bediening

Deze projector schermen zijn een stuk voordeliger geprijsd ten opzichte van een elektrisch projector scherm. Deze projector schermen zijn niet voorzien van een motor en afstandsbediening en dient dus handmatig bediend te worden. Het scherm is zonder problemen met de hand uit te klappen en weer terug in te klappen. In de webshop van Kingpin Screens kunt u een handmatig projector scherm kopen in verschillende varianten, zoals vast en mobiel.

Mobiel projector scherm

Dit is een uitstekende oplossing voor een reizende vertegenwoordiger, presentator of sales specialist. Een mobiel projector scherm is namelijk ontzettend eenvoudig mee te nemen op reis, op te zetten op elke gewenste locatie en uiteraard om probleemloos weer in te pakken. In de webshop van Kingpin Screens kunt u twee series met mobiele projector schermen vinden. Namelijk de Tripod Serie en de Pull-up serie.