Ruilen of retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de producten ruilen of retourneren zonder opgave van reden. Bent u niet tevreden of wilt u omruilen dan geldt bij ons de regel: niet goed = geld terug! De producten dienen dan wel in originele staat aan ons geretourneerd te worden. Dit betekent: de producten mogen niet gebruikt zijn en dienen in originele verpakking te zitten.

Als u de bestelling wilt ruilen of retourneren, vragen wij u om ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte te brengen. Dit kunt u doen door het retourformulier in te vullen en te versturen. Hierop kunt u aangeven welke nieuwe producten u hiervoor in de plaats wilt hebben. Indien u uw geld terug wilt, dan dient ook het rekeningnummer waar het bedrag op gestort dient te worden, duidelijk met naam en woonplaats van de rekeninghouder te worden vermeldt.

Vervolgens kijken wij naar de situatie en bepalen de vervolgstappen. De verzendkosten voor het retour sturen zijn in weinig gevallen voor uw eigen rekening. Frankeer voldoende. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening. Bij retourneren stort Kingpin Screens het bedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst netjes terug op uw rekening.

Retourformulier

* Verplichte velden