Span projectieschermen

 1. Tab Tension Projectiescherm

  Elektrische spanschermen (Tabtensioned Serie)

  5 beoordeling(en)
  • Elektrisch projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Inclusief IR / RF / 12v Trigger bediening;
  • Eenvoudig te installeren;
  • Perfect en strak beeld.

  Specificaties

  Specs tab tensioned

  Al vanaf € 899,00

 2. velvet frame projectiescherm

  Vaste spanschermen (Velvet Serie)

  2 beoordeling(en)
  • Projectiescherm met diverse beeldformaten en afmetingen;
  • Minimale reflectie en optimale beeldkwaliteit;
  • Probleemloos te monteren aan de muur.

  Specificaties

  Specs spanscherm

  Al vanaf € 349,00

Span projectieschermen

Wanneer u zoekt naar een span projectiescherm, voor bij u thuis of voor op kantoor, bent u aan het juiste adres bij Kingpin Screens. We beschikken over meerdere series met span projectieschermen, zo hebben we bijvoorbeeld handmatige en elektrische span projectieschermen. Zoals gezegd zijn deze uitstekend in te zetten voor thuisgebruik of op de vergaderruimte bij u op kantoor. De span projectieschermen van Kingpin Screens kunnen we opsplitsen in de Tab Tensioned- en Velvet serie. Twee prachtige series met span projectieschermen die voor elke gelegenheid of locatie in gebruik genomen kunnen worden.

Pluspunten van een Span projectiescherm

Het belangrijkste kenmerk van de span projectieschermen is dat er continu spanning op blijft staan. Vandaar ook de naam span projectieschermen. Deze spanning zorgt ervoor dat je geen golven of kronkels op het scherm te zien krijgt. Zo blijft de kwaliteit van het doek en het scherm altijd optimaal. Andere projectieschermen, zeker de oprolbare varianten, krijgen al snel golvende randjes. Maar met een span projectiescherm heeft u daar geen last van. Al de span projectieschermen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en te configureren, dat kan zelfs door één persoon worden gedaan.

Voor 15:00 besteld = de volgende dag in huis

Bij Kingpin Screens kunt u profiteren van zeer gunstige en korte levertijden. Wanneer een span projectiescherm bij ons op voorraad is dan geld de regel ‘voor 15:00 uur besteld = de volgende dag in huis’. Tevens is de verzending op onze span beamerschermen gratis, dus u betaalt geen verzendkosten. Verder kunt u ook profiteren van onze lange garantietermijn, deze duurt namelijk 2 jaar.