Beamerschermen

Bent u op zoek naar een beamerscherm voor op kantoor of bij u thuis? Of zoekt u een beamerscherm welke u overal mee naartoe kunt nemen? Bij Kingpin Screens bent u aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over diverse series met beamerschermen. Voor iedere situatie, elke ruimte en alle doeleinden kunt u in onze webwinkel een passend beamerscherm vinden. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde afstandsbedieningen en muur-, wand- en ophangbeugels. Kortom: Kingpin Screens is het adres voor beamerschermen en benodigdheden.

Tab Tension Beamerschermen

Velvet Frame Beamerschermen

Crown Beamerschermen

 

Elektrische beamerschermen

Kingpin Screens beschikt over 3 series met elektrische beamerschermen. Namelijk de Crown, Ellipse en Tab Tension serie. Elke serie beschikt weer over verschillende beeldformaten en afmetingen. De schermen zijn te gebruiken op kantoor of bij u thuis, elk elektrisch beamerscherm wordt standaard voorzien van een afstandsbediening.

Handbediende beamerschermen

Ook voor een handbediend beamerscherm bent u bij Kingpin Screens aan het juiste adres. Deze schermen zijn een stuk goedkoper ten opzichte van de elektrische schermen. Alleen moet je deze wel met de hand uitklappen en weer terug inklappen. Deze beamerschermen zijn in vaste en mobiele varianten verkrijgbaar in onze webwinkel.

Mobiele beamerschermen

Ideaal voor de reizende zakenman, de mobiele beamerschermen van Kingpin Screens. Deze schermen zijn eenvoudig mee te nemen op reis, snel op te zetten en uiteraard ook snel weer op te ruimen. We beschikken over 2 series met mobiele schermen, namelijk de tripod en de pull-up serie.

Een beamerscherm in uw woonkamer

Voor een ultieme film- of bioscoopervaring kunt u kiezen uit elektrische of vaste schermen. De Tab Tension en de Velvet Frame series zijn hiervoor uitermate geschikt. Deze beamerschermen zijn prima te plaatsen in uw woonkamer en beschikken over de juiste beeldformaten. Het is ook mogelijk om de Crown Electric serie te gebruiken om films te bekijken of te gamen. De elektrische beamerschermen worden standaard geleverd met de bijbehorende afstandsbediening.